X
تبلیغات
مهاجرت و بررسی راهها و عوامل مهاجرت - پرسش و پاسخ های رایج و عمومی
پرسش و پاسخ های رایج و عمومی سه شنبه بیستم فروردین 1387 10:40

آیا با معدل پایین می توان امیدوار به اخذ تاییدیه مدرک مهندسی بود؟

آیدین

مشاور مهاجرت

آیدین عزیز متاسفانه شما هم مثل خیلی از عزیزان آدرس ایمیلی ندادین تا بشه به شما راهنمایی کامل کرد ولی در نظر داشته باشید در استرالیا اگر مدارکی که شما در ایران اخذ نموده و تاید شده باشند برای اسس شدن هیچگونه ارتباطی با معدل ندارد . اگر شما مایل به اخذ ویزای ۱۷۵ استرالیا باشید مهمترین مدرک داشتن بیمه و سابقه کار تائید شده میباشد و سایر مدارک را در بخشهای دیگر توضیح داده ایم .  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام خسته نباشید. ممنون به خاطر پاسخ تون. من می خواستم در مورد تحصیل در تیف از حضورتان سوالاتی بپرسم. آیا رشته انتخابی میبایست ارتباطی با مدرک تحصیلی بنده داشته باشد؟ با توجه به اینکه اینجانب لیسانس طراحی صنعتی هستم آیا میتوانم در قسمت طراحی داخلی یا طراحی با کامپیوتر اقدام کنم؟ آیا شما در زمینه اخذ ویزای تحصیلی هم اقدام میکنید؟ هزینه گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی چقدر است؟ چه شرایطی برای تحصیل در رشته های ذکر شده در تیف مورد نیاز هست. آیا برای گرفتن ویزای تحصیلی در اینگونه کالج ها محدودیت سنی و یا ملیت تاثیر گذار است؟ ممنون میشوم باز هم پاسخ شما را بشنوم. بدرود

رضا

مشاور مهاجرت

خیر، لزومی ندارد که رشته انتخابی شما با مدرک تحصیلیتان مرتبط باشد . شما در کالجی مانند تیف قادر به انتخاب هر رشته ای هستید. هزینه لازم برای تحصیل متفاوت است بسته به رشته ای که انتخاب میکنید ولی در کل شما باید به اندازه کل هزینه دانشگاه و 1000 دلار به عنوان خرج هر ماه در حسابتان ذخیره داشته باشید که مطمئن شوند شما از پس هزینه های تحصیل بر میایید. اگر قصد گرفتن دیپلم در رشته مورد نظر در تیف را دارید باید حداقل نمره 4.5 در تمام 4 زمینه آیلتس داشته باشید که البته برای رسیدن به حدنصاب باید یک دوره 12-10 هفته ای هم اینجا زبان بگذرانید ولی با نمره 5 در آیلتس نیازی به گذراندن این دوره نخواهید داشت و به محض ورود میتوانید از کلاسها استفاده کنید. سن شما باید کمتر از 45 سال باشد و ملیت هم مسلما تاثیر دارد و ملیتهای مختلف امتیاز های متفاوتی برای اخذ این ویزا دارند ولی این به این معنی نیست که به عنوان مثال برای ایرانیان امکان ناپذیر است. امید که مفید واقع شده باشد

------------------------------------------------------------------------------------------ 

با سلام و عرض ادب . بنده 36 ساله هستم لیسانس طراحی صنعتی هستم . و دبیر آموزش و پرورش. دوست داشتم طراحی داخلی را در استرالیا یا نیوزلند ادامه بدم. آیا امکان تحصیل این رشته ها در TAFE با توجه به شرایط بنده امکان پذیر می باشد. از همکاری شما متشکرم.

بدروود - رضا

مشاور مهاجرت

  شما قادر به ادامه تحصیل در این رشته هستید. لازم به ذکر است که اگر مایل به ادامه تحصیل در TAFE  باشید، بسته به دوره ای که انتخاب می کنید قادر به دریافت Certificate, diploma یا Advanced diploma خواهید بود ولی اگر تمایل به گرفتن فوق لیسانس دارید باید یک دانشگاه را انتخاب کنید زیراTAFE کالج است نه دانشگاه .

 ------------------------------------------------------------------------------------------

با سلام و خسته نباشید من 37 سال سن و همسرم 26 و یک دختر5/5 ساله داریم تحصیلاتم لیسانس کامپیوتر هستم 7 سال هم سابقه کار دارم می خواستم بدونم با این شرایط جدید ما می توانم اقامت بگیریم چقدر طول می کشه واز چه راهی باید شروع کنیم وضعیت کار اونجا په شکلی هست چقدر طول می کشه تا کار پیدا کنیم جواب را لطفا ایمیل کنید hnramani@yahoo.com 

مشاور مهاجرت:

 

شرایط و امتیازات لازم برای هر فرد فرق میکند ولی به صورت کلی با توجه به رشته شما، باید کمتر از 45 سال سن و حداقل ۴ سال سابقه کار و نمره 6 در هر 4 مهارت را در امتحان IELTS بدست اورید .

 ------------------------------------------------------------------------------------------ 

با سلام ضمن تشکر از سایت خوبتون و اطلاعاتی که تو سایت میذارید با توجه به اطلاعات زیر تقاضا دارم منو راهنمایی کنید. من 23 سال سن دارم و در حال حاضر دانشجوی سال آخر رشته کامپیوتر- نرم افزارهستم که قصد مهاجرت استرالیا را دارم. اما به علت مشکل خدمت تا 2 سال آینده نمی تونم هیچ اقدامی صورت بدم. با توجه به این موضوع و وضعیت موجود من چقدر می تونم به آینده امیدوار باشم؟ ضمن اینکه می خواستم ببینم من برای تاییدیه مالی باید چقدر پول داشته باشم؟من از نظر امتیاز مشکلی ندارم تا آخر سال هم مدرک IELTS رو می گیرم. در حال حاضر هم نامزد دارم خواستم بدونم به نظر شما اقدام برای مهاجرت را تا بعد از ازدواج به تعویق بندازم یا نه؟ همینطور برای رشته من چه شهری مناسب تر است؟ (از نظر بازار کار) با تشکراز شما

مشاور مهاجرت:

در اغلب موارد بهتر است ازدواج قبل از اقدام برای مهاجرت صورت گیرد که همسرتان هم شامل application  شما شوند ولی بسته به قوانین و شرایط جدید شما موقع اقدام ممکن است تغییر کند.

  ------------------------------------------------------------------------------------------

 من مهندس عمران با 38 سال سن و 15 سال سابقه کار هستم و داری همسر و یک فرزند 4 ساله .قصد دارم برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنم .لطفا راهنمایی فرمایید که کدام بخش از استرالیا از لحاظ وضعیت کار برای من مناسبتر است و همچنین افرادی که با وضعی مشابه من مهاجرت کردند آیا از کار و شرایط زندگی خود راضی هستند؟ آیا از مهاجرت احساس پشیمانی نمی کنند؟ متشکرم-

محمد حسین  smhemami@yahoo.com  

 مشاور مهاجرت:

دیدگاههای افراد نسبت به انتخاب شهرهای استرالیا برای زندگی متفاوت میباشد. سیدنی بزرگترین و پر جمعیت ترین شهر استرالیا میباشد و مشاغل بیشتری در آن نسبت به دیگر شهرها همچون ملبورن، بریزبن، پرت و ادلید در جریان است. شهرهای بزرگ همچنین مسائل تراکم جمعیت، احتمال ترافیک، آلودگی هوا، بالاتر بودن میزان جرائم، ... و دیگر مباحث جامعه شناسی را میتواند در بر داشته باشد. به عقیده ما تصمیم مهاجرت یک موضوع کاملا شخصی میباشد و به فاکتورهای زیادی از جمله: شغل، هزینه ها، تحصیلات، توانایی درک زبان انگلیسی، روحیات افراد به وابستگیها از خانه و خانواده در ایران و... بستگی دارد. بر اساس تجارب بدست آمده از زندگی ایرانیان در استرالیا، پروسه مهاجرت در ابتدا ممکن است قدری سخت بنظر رسد اما بعد از گذشت یک یا دو سال معمولا افراد با شرایط محیطی و فرهنگ جدید خود انس میگیرند البته این مسئله در همه یکسان نمیباشد چراکه میدانید ظرفیت افراد و روحیات افراد نیز با هم متفاوت است.

در پایان ما معتقدیم افراد موفق در همه جای دنیا موفق میباشند چرا که در هر جای دنیا از مهارتها و استعدادهای خویش بهره میجویند. تعدادی را میشناسیم که بعد از سالها به ایران بازگشته اند و هرگز جذب سیستم استرالیائی نشده اند از طرفی تعدادی از همان افراد مجددا به استرالیا باز گشته اند و هر کدام دلایل خود را مطرح میکنند. برخی از ایرانیان پس از ورودشان به استرالیا پیشرفتهای معنوی و مالی زیادی داشته اند و از طرفی عده ای از ایرانیان در زندانهای استرالیا بسر میبرند!. برخی میگویند، شاید بشر از شرایط خود هیچگاه بطور کامل راضی نیست!

  ------------------------------------------------------------------------------------------

کجا میتوان مدارک مهندسی را در استرالیا بررسی کرد؟

مشاور مهاجرت:

 پاسخ: بهترین و مطمئن ترین مکان جهت بررسی، انجمن مهندسین استرالیا Engineers Australia که اختصار آن IEA میباشد. آدرس سایت: www.engineersaustralia.org.au

توضیحات لازم در سایت فوق از جمله Overseas Qualification Assessment Kit وجود دارد.

  ------------------------------------------------------------------------------------------

اخیرا ایلتس آکادمیک 6 را گرفته ام. آیا شرایط دریافت ویزای پی آر را دارم؟ فرمهای مربوطه را که گرفته ام دوران نظام وظیفه را سوال میکند و از آنجایی که من خدمت سربازی نرفته ام، آیا نیاز است که مدارک را ارسال کنم؟
 
مشاور مهاجرت:

 

شما میتوانید با آیلتس آکادمیک نیز اقدام کنید مشروط به اینکه شرایط لازم را در فرمهای اسسمنت احراز کنید. ارائه گذرنامه شما به سفارت استرالیا بمعنی پایان یا معافیت شما از خدمت سربازی است.  

   ------------------------------------------------------------------------------------------

هنگام ارسال مدارک، آیا باید اصل آنها را به سفارت فرستاد و یا رونوشت آنها را؟ 

مشاور مهاجرت:

تا مشخص شدن کیس آفیسر مربوطه از ارسال هر گونه مدرک جدا خودداری کنید مگر آنکه نامه کتبی از سفارت دریافت کنید. بعد از مشخص شدن کیس آفیسر، مضمون نامه ی درخواستی اصل و یا رونوشت مدارک شما را مشخص میکند. معمولا در آن اصل مدارک قید میشود که در این صورت یک نسخه از رونوشت آن را نزد خود نگه دارید.

   ------------------------------------------------------------------------------------------

آیا پروژه های پایان دوره دانشجویی را میتوان بعنوان episode در CDR تحقیقات پروژه انجام داد؟  

مشاور مهاجرت:

بهترین حالت ارائه یک CDR حرفه ای، استفاده از مهارتهای تئوری - علمی در episode های مرتبط با شغل شما بوده که برای کارشناس پرونده بسیار حائز اهمیت میباشد. شما میتوانید در سایت انجمن مهندسی، اطلاعات مفیدی در مود تهیه CDR را مطالعه کنید.

   ------------------------------------------------------------------------------------------

 آیا شرایط ویزای 136 از اول سپتامبر ۲۰۰۷ فرق کرده است؟

 مشاور مهاجرت:

بله. به 175 تغییر یافته است و حد اقل نمره ایلتس 6 شده است.

   ------------------------------------------------------------------------------------------

آیا میتوانیم خودمان اسس را بر آورد کنیم؟

مشاور مهاجرت:

پاسخ: با توجه به رشته تحصیلی و شغل مرتبط با رشته تحصیلی شما، میتوانید فیلد مربوطه خود را از طریق سایت http://www.acs.org.au انتخاب و معیارهای اسسمنت را برآورد کنید. هزینه اسس تقریبا 350 دلار استرالیا میباشد.

   ------------------------------------------------------------------------------------------ 

چه زمانی ایلتس مورد نیاز میباشد؟

مشاور مهاجرت:

پاسخ: پس از موفقیت از مرحله access شدن، مدارک مورد نیاز از جمله مدرک ایلتس درخواستی را میبایستی به اداره مهاجرت بفرستید. نکته اینکه اخیرا (اول سپتامبر ٢۰۰۷) حداقل نمره ایلتس جهت تشکیل پرونده 6 میباشد که دارای 15 امتیاز و ایلتس 7 میتواند 25 امتیاز را به خود اختصاص دهد. هزینه بررسی پرونده و ارسال مدارک تقریبا 2250 دلار استرالیا میباشد.در نظر داشته باشید برخی از رشته ها زمان اسس مدرک آیلتس را نیز میخواهند

    ------------------------------------------------------------------------------------------ 

با درود به شما. میخواستم بدانم جواب مدارک اسس جامعه مهندسین چه مدت طول میکشد. من مدارک خود را جهت اسس مدارکم که نزدیک به سه ماه است ارسال کرده ام ولی هیچگونه پاسخی دریافت نکرده ام. ضمنا تاکید دارند که آنها هیچگونه تماسی نگیریم.

 مشاور مهاجرت:

معمولا بین دو الی چهار ماه طول میکشد، هر چند در بیشتر مواقع در خلال یکماه پاسخ متقاضی داده میشود. از طرف دیگر، حجم کاری و تراکم پرونده ها و برخی موارد دیگر میتواند در کند بودن یا تسریع پرونده ها مؤثر باشد.

     ------------------------------------------------------------------------------------------

با توجه به تحریمهای بانکی ایران، امکان ارسال پول به استرالیا جهت بررسی اسسمنت امکان پذیر نیست. بهترین و مطمئنترین راه کدام است؟  

مشاور مهاجرت:

پاسخ: با توجه به شرایط موجود، متقاضیان از طریق کارتهای اعتباری (Credit Cards) دیگر آشنایان در خارج از کشور و یا صرافیهای مطمئن در ازاء دریافت هزینه های جانبی اقدام میکنند.  

    ------------------------------------------------------------------------------------------

با تشکر فراوان از سایت خوب و مفید شما. سوالی داشتم که مرا یاری کنید لطفا. در دوران دانشجوییم شاغل بودم و تقریبا هر هفته بین بیست الی سی ساعت در هفته کار میکردم. در این صورت آیا این مدت کاری که انجام داده ام سابقه کاری حساب میشود یا خیر؟ و در ثانی آیا پارت تایم حساب میشود یا فول تایم.

 مشاور مهاجرت:

بله مدت کاری شما در زمان دانشجویی جزء سابقه کاری شما منظور خواهد شد و در پاسخ به سؤال دوم شما: سابقه شما نیمه وقت به حساب می آید. جهت احتساب کار تمام وقت لازم است بیش از ۴۰ ساعت در هفته کار کرده باشید.

    ------------------------------------------------------------------------------------------

 با سلام به کلیه مسوولان . در مورد این سوال من جوابهای مختلفی شنیده ام لطفا راهنمایی کنید. اگر درخواست (خدای نکرده) متقاضی مهاجرت به استرالیا به هر دلیلی رد شود، آیا میتواند همان نوع ویزا یا نوع دیگری را دوباره اقدام کند؟

 مشاور مهاجرت:

 چنانچه جمع امتیازات شما به "pool mark" یعنی عدد ۷۰ برسد، تا دو سال فرصت دارید که آن را به امتیاز pass mark برسانید. این انتخاب در ویزاهای نوع 136 و 175 صادق است. اگر نتوانید به امتیاز مورد نظر برسانید، میتوانید از ویزای STNI استفاده کنید که نیاز به امتیاز کمتری میباشد.

     ------------------------------------------------------------------------------------------ 

اگر ممکن است لطفا در مورد ویزای STNI و ویزای SRI و فرق این دو کمی توضیح دهید. بسیار ممنون.

مشاور مهاجرت: 

 SIR همون ویزای منطقه ای است که شما باید یه اسپانسر کاری داشته باشی تا چند سالی مزایای ویزاهای دائم رونداری و... STNI

 137 یک جور ویزای خاص پوینت لس است ( مثل 136 نیازی به پر کردن امتیاز نداره چون پایه بر مبنای 70 است ) که دولت هر ایالت بر اساس نیاز و بحران کمبود نیروی کار به یکسری رشته های خاص « مثلا در وسترن استرالیا زمین

نوشته شده توسط رامین  | لینک ثابت |